Geldig tot 07-12-2020

 

Zo eenvoudig is het, let op;)

Een professionele piloot neemt u als passagier mee in een van uw beste ervaringen van uw leven in een tandem of tandem zweefvliegtuig. Hiervoor heb je geen speciale fysieke voorbereiding nodig, je wilt gewoon een droom vervullen en zo een lonende ervaring bereiken die je niet zult kunnen vergeten in het leven.

We halen je op bij de ontmoetingsplaats. Wij nemen u mee naar de beste lancering (afhankelijk van de weersomstandigheden van die dag) en zorgen ervoor dat u zich een absoluut plezierig gevoel krijgt als een vogel die vrij in de lucht zweeft, gaat u het missen?

De duur van de activiteit is gemiddeld twee uur. De vliegtijd is afhankelijk van het weer, zelden langer dan een half uur. Wij adviseren warme kleding (afhankelijk van de tijd van het jaar) en comfortabel schoeisel. Vergeet niet je illusie rugzak te dragen.

Ze gebruiken de beste materialen, en hebben uren, vele uren ervaring als piloot van tandemparapente en eenzitter. Een goede verzekering, erkenning voor tandemvluchten, vriendelijkheid en vertrouwen. Wij zijn ervaren professionals. We hebben over de hele wereld gevlogen en bieden tandemdiensten en als vluchtmonitoren aan. U bent altijd in de beste en meest deskundige handen.