Verken onze bestemmingen met Vivelorural

De Canarische Eilanden is een plaats die jaarlijks door duizenden bezoekers wordt gekozen. Het staat in veel landen bekend om zijn milde zomerklimaat en om de vriendelijkheid en vriendelijkheid van zijn inwoners.

U zult zien dat onze landschappen ongewoon zijn en van uitzicht veranderen door enkele kilometers te lopen, u zult prachtige zandstranden, schitterende bergen, spectaculaire hellingen, rotsachtige ravijnen met immense palmbomen tegenkomen, waar u in een recordtijd van 24 graden tot 8 graden van de toppen kunt gaan in een recordtijd van 30 minuten.

Een natuurlijk erfgoed van enorme waarde. Het unieke karakter van de ecosystemen, fauna, flora en geologie, heeft geleid tot 33 beschermde gebieden en verschillende natuurparken.

U beschikt over een netwerk van wandelpaden, met meer dan 300 kilometer.

Een perfecte bestemming waar VIVELORURAL u charmante accommodaties biedt in elk deel van de eilanden, appartementen, landelijke huizen en vakantiehuizen, sommige met hun unieke historische en architectonische rijkdom en andere met een modern en harmonieus design, zijn allemaal zorgvuldig gerestaureerde huizen om u zich thuis te laten voelen.

Het Vivelorural team zal u verwelkomen en u adviseren over alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf.

ZAL JE BETOVEREN MET ZIJN MYSTERIES, MAGIE EN SCHOONHEID...

Andalusië is een zeer aantrekkelijke plek voor de bezoeker, het is geschiedenis en landschap, kunst en traditie, cultuur en gevoel, stemmen die voortkomen uit de ziel en onze flamenco. Dit land wordt begunstigd door zijn geografische ligging, zijn warme klimaat, zijn vruchtbare oogsten en zijn natuurlijke hulpbronnen. En natuurlijk de rijke en overvloedige gastronomie van de kust tot het binnenland die deel uitmaakt van het mediterrane dieet, het immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid. Olijfolie, wijn, verse groenten, fruit, fruit, vis, ...

De zon en de fijne zandstranden blijven een grote aantrekkingskracht uitoefenen op onze bezoekers, hoewel het plattelandstoerisme steeds meer gevraagd wordt en VIVELORURAL de mogelijkheid heeft om u beide mogelijkheden te bieden. Ontdek deze ongewone plaatsen, waar u kunt genieten van de stranden, de bergen en de galerijbossen, beekjes en de uitbundige flora.

Wij laten u kennismaken met de landelijke huizen in droomplaatsen met indrukwekkende landschappen die op u wachten om ze te ontdekken. Aangezien het natuurpark Sierra de Grazalema een biosfeerreservaat van de Unesco is, wordt dit park beschouwd als een van de meest waardevolle ecosystemen in Zuid-Europa, een ruimte tussen Cadiz en Malaga.

Voor de actievelingen stellen wij u ervaringen voor die aangepast zijn aan de karakteristieken van de omgeving, toegankelijke paden, beklimmingen naar de top, rots- en muurklimmen, speleologie in grotten en grotten en nog veel meer ...

Aanbevolen accommodaties


Kaart

Het weer